Menu
Gildia Pióra na Patronite

W deszczu

Spływają po twarzy.
Mokre, okulary podtrzymują.
Półmrok. Latarni blask. Ludzie wokół.
Oślepiony, lecz nie przez latarnię.
Uśmiech zobaczył.

8687 wyświetleń
65 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!