Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

spłoszona
jak dzikie zwierzę
wielkość świata oswajasz
- myśli moja

wrażeń mocą
w małości słów uwięziona
na drodze zdarzeń

drodze zbyt krótkiej
i długiej zarazem

39 435 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!