Menu
Gildia Pióra na Patronite

splatają się dłonie
na mrocznym spotkaniu

wypalają na palcach
czarnozłote obręcze

uprawiając mroczną miłość
na drewnianym pomoście

nie uciekną przed zaćmieniem
wywołanego księżyca

11 507 wyświetleń
204 teksty
15 obserwujących
  • dark smurf

    20 December 2016, 18:50

    no tak,
    tylko dojrzała kobieta zrozumie rozgadanego faceta ;P

    tzn. właśnie takie.. chciało to być :))
    dzięki ;)

  • Naja

    19 December 2016, 22:13

    Tajemnicze i podniecające...