Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Wdowi wiersz

Śpisz ukochany ?Prześpij te zimy ,
na wiosnę nowe życie wzbudzimy
stracimy się w zapachu bzu
w deszczu majowych dni.
Z promieni słońca gniazdko ulepimy,
nocą zapalimy gwiazdy naszych dusz .
Śpisz ukochany?
To nic ...ja poczekam ,
aż moje oczy zamkną się już.

3168 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!