Menu
Gildia Pióra na Patronite

kołysanka

śpij maleńka
zapadł mrok
słońce
zgasło już

niech ci się śni
świat
mieniący się kolorami
kwiatów polnych

cicho
tylko szum drzew
śpiewa kołysankę
na łóżeczkiem twym

tak delikatny
śpij mój skarbie
ja poczuwam nad twym snem
bo łez już brakło

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Malusia_035

    8 May 2014, 11:50

    Piękny :)

    Pozdrawiam :))