Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobra-noc

Śpij kochanie, zaklęta w ciemnym blasku.
Śpij aniele, moja pierwsza gwiazdko.
Śnij słodziutko, niespokojne mary
nie mają dziś wstępu, a Twoje koszmary
będą spokojne...

18 376 wyświetleń
217 tekstów
10 obserwujących
  • Jessy

    18 March 2012, 21:57

    ;)

  • Archangel_Marco

    18 March 2012, 21:33

    Krótkie, ale budzi sympatię.