Menu
Gildia Pióra na Patronite

` Spijam gorącą herbatę wspomnień z ust twych,
tylko je zapamiętałam,
z tych wszystkich wspólnie spędzonych chwil.
Nie słodziłam, bo mym cukrem byłeś Ty,
gdy uciekłeś zastąpiły mi Cię,
te wszystkie nędzne słodziki . . .

4571 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących
  • Charlotte. . .

    15 April 2013, 16:50

    ` Dziękuje Wam bardzo.

    Słodziki słodzikami, ale pocałunki są najlepsze, szkoda tylko, że nie ma kogo całować. ;C

  • 14 April 2013, 10:21

    Ehh te słodziki....
    Piękny wiersz.
    Pozdrawiam milutko.