Menu
Gildia Pióra na Patronite

Natura

spijam smak

nieco oszołomiona
zauroczona naturą
chwilą nienasycona
spragniona wrażeń

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!