Menu
Gildia Pióra na Patronite

spijać słowa czułe z twych warg
gasić pragnienie bliskości
upajać się twym śmiechem
gdy patrzysz mi prosto w oczy

dotykać cię
gdy drżysz z podniecenia
i odwracasz głowę bym nie widział jak się czerwienisz

bawić się kosmykami włosów
gdy rozczochrane swobodnie opadają na twoje ramiona

i tulić cię z całych sił
skarb otulony teraźniejszością
którą zamieniasz w raj

60 wyświetleń
1 tekst
1 obserwujący
  • 20 March 2011, 13:48

    Pięknie..i z uczuciem...namalowałeś ten obraz..

    Pozdrawiam ciepło :)
    ( odnoszę wrażenie, że znam autora ;) )

  • Seneka 18

    20 March 2011, 12:33

    Obraz miłości nakreślony pięknym słowem...