Menu
Gildia Pióra na Patronite

spij

Śpij zaśnij odpocznij
Myśl, bądz ,trwaj
Nie zapomnij i zdobywaj
Z przed oczu łzami mnie nie zmywaj

1186 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!