Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piosenka o miłości

Śpiewam dla ciebie piosenkę
Śpiewam o miłości
O mojej miłości do ciebie
Tak, kocham cię
Jesteś moją miłością
I śpiewam o tobie piosenkę
Jak ci się podoba co robię?
Uśmiechasz się
Lubisz moje piosenki
Cieszysz się, że cię kocham
Chciałabyś coś więcej?
Więcej ode mnie?
Nie, tyle ci wystarczy
Nie muszę być twoim kochankiem
I sprawdzać się w sypialni
Wystarczy ci, że jestem
Że śpiewam dla ciebie
Taka jest nasza miłość

2212 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
  • scorpion

    19 December 2019, 20:19

    Albo w głowie ;]

  • scorpion

    19 December 2019, 13:15

    Zostałem sprowokowany...

  • scorpion

    18 December 2019, 20:11

    Hah, ktoś tu dawno nie dupczył ;]