Menu
Gildia Pióra na Patronite

S T O P

Śpiewam coś
Ciężar słów
Myśli plączą się

Struny brzęk
Głuchy dźwięk
Gdzieś poleciał znów

Szelest strun
Drugi krok
Teraz cofam się

Czasem ja
chciałabym
tak na jakiś czas
Wcisnąć stop
zatrzymać nas
Dziś
Jeden raz
usiądźmy gdzieś
Proszę Cię
nie
nie spieszmy się!

1660 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!