Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

💙💛💔
śpiewaj maleńka
na cały świat śpiewaj
nie twoja wina że czarna noc
nastała - jutro
obudzisz się błękitno - żółta
w kolorach wiosny kwietnia
w kolorach wiosny maja
...

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!