Menu
Gildia Pióra na Patronite

\"Dla Ciebie\"

Śpiewać nie umiem lecz dla Ciebie
ułożę piosenkę o najjaśniejszym niebie.
O dnia przepięknej słodyczy
i nocy cierpkiej goryczy.
O trawiącym mnie codzienności bólu
i o Tobie mój jutra królu.
O tym, że wszystko dla Ciebie,
że z radością oddam Ci nawet siebie.

_____________________________________
Dla wszystkich zakochanych. ;*

4806 wyświetleń
64 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!