Menu
Gildia Pióra na Patronite

KILKA SŁÓW DO PANA KRZYSZTOFA

Śpiewa Pan o Polakach hańba
Dwa buty prawe i podsumowuje
Ch..e i badziew
I żąda Pan pewnie jak bohaterzy
Koweru Kobranocki -
Nikomu się z tego śmiać
Pan pewnie wierzy że śpiewa miłość
I tylko prawdę

Wiem do kogo Pan pluje
I wiem że Panu nie jest hańbą
I nie są badziewem
Które maszerują aby zabijać dzieci

I jeszcze policjanci to opryszki

Dlatego lubię sobie do Pana muzyki zatańczyć
A nigdy fałszu Pana słów nie zaśpiewam

297 734 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!