Menu
Gildia Pióra na Patronite

Motyle

Teksty z obrazami - Motyle - Sol 8
Motyle - Sol 8

Śpiew motyli otula czule
muskając niczym palce
czułego kochanka
co w duszy nam gra...

Z deszczu idę jak do snu
odziana skrawkiem marzeń
wydartych z mego ciała...

Tylko wróżka iluzji
tuli się w klatce zaspana
w dreszczu ciała...

Szepcząc o wolności błękitu
zamkniętym w niemocy świata...

https://www.youtube.com/watch?v=0RF1mXxAhys

52 498 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!