Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śpiew anioła w niebo pędzi
Ginie gdzieś we mgle
Śpiew o świecie w którym żyję
Świecie pełnym łez
Gdzie korona już nie błyszczy
Bo chorobą jest
Giną ludzie na wojenkach
-Polityków rzecz
Nikt przed Bogiem już nie klęka
Gdzie Bóg jest ?
Zostawił lud i poszedł
Zginął w szarej mgle

1670 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!