Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

wysyp

spiętrzona
zatrzymała się we mnie
muzyka niosąca twoje słowa

pozostawiając piarg
trudny do przejścia

kołaczą
pod językiem
czerwono-błękitne okruchy serca

30 294 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących