Menu
Gildia Pióra na Patronite

spienioną falą nadszedł
nieposkromiony rydwan
stałam do pasa w wodzie
czekając

zanurzyłam głowę
oczy szeroko otwarte
nie dostrzegały
stać czy dać się porwać?

nieoswojony
uzbrojony
i ja
Amfitryta

9829 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!