Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieją wciąż otulona

Spętana sidłami bezsilności
zatracam się w ramionach
ciemną szatą odzianych

naiwnie ufam oczom
patrzącym w cieniu przy
szafie

wyciągam ręcę
zamykam powieki

chwytam się
nie ostatniej deski ratunku

47 969 wyświetleń
306 tekstów
144 obserwujących
  • Archangel_Marco

    23 March 2012, 23:10

    Dobrze, łap się tej deski.
    Ale lepiej łap się siebie.

  • słoneczniki

    23 March 2012, 20:28

    Zabrakło słów... ale serce drży...