Menu
Gildia Pióra na Patronite

147

Spełniony czy niespełniony ...
do końca zostanę sobą.
U boku mej pięknej żony
już nigdy nie będę chorował.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    13 September 2018, 03:21

    bo Cię wyleczy