Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dar jakim jest przyjaciel

rozzalkaa

rozzalkaa

Spełnione są te chwile,w których z serca płynie dobra tyle,
Jedno spojrzenie,jeden gest,a już na mojej twarzy uśmiech jest,
Twoje żarty,Twoje myśli,Twoje słowa,tego w głowie mieści się tylko połowa,
Bo niezliczona w Tobie tego miara,przez to umacnia się moja wiara,
Wiara w siebie samą, w swoje siły,co trudne dla mnie gdy głupoty w głowie tkwiły.
Chociaż przy Tobie czasem się złoszczę,to i tak o znajomość naszą się troszczę.
To co dobre nie przychodzi tak po prostu z nieba,do tego chęci potrzeba,
A Ty je w sobie masz,dla nas przyjaźń drogą,a miłość wybrance dasz.

2051 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    7 June 2010, 19:29

    Bardzo szczere, życiowe, podoba mi się.
    Życie w wierszach cenię wysoko....
    Gratulacje za opisanie tematu, tak trafnie.
    Marka