Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odpowiedzialność zbiorowa

Spadną kiedyś krople z nieba,
oczy przetrze cały świat
i się dowie każdy
jak wiele popełniliśmy gaf.
Wtem też zgasną latarnie na ulicach,
nastanie wieczny niepokój i szarówka,
a wtedy nawet uparty uwierzy,
że to nie były tylko słówka.

10 898 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!