Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy odszedłeś

Spadły liście z drzew, przyszła jesień.
Dzień coraz krótszy, a myśli coraz więcej.
Kolejny dzień a z nim kolejne deszczu łzy.
Płacze niebo a razem z nim ja.
Płaczę, że Cię nie ma kochanie, że Cię zabrał deszcz
i choć zabrał Cię daleko to wciąż nie zabrał Cię z mojego serca.

3769 wyświetleń
42 teksty
0 obserwujących
  • marka

    20 February 2017, 23:29

    Utwór z melancholią w duszy i pejzażu. Spodobał mi się.