Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spadły żale z drzew
jak liście
zapadły się pod ziemię
jak wiersze
niezauważone
a do jesieni tak daleko

18 454 wyświetlenia
102 teksty
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!