Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Gra...wita..cja "

Spadło niebo na mnie
Przytuliło cukrową watą
Słodycz przyciągania
Moja grawitacja
Spadł kamień z serca
Ulga to wielka
Jak nie dziękować
Kiedy ona...
Gra (ze mną) wita (każdego dnia...moja) (ra)cja ?
Wie co robić...
Kiedy człowiek zawodzi
Ona jedna wie....
Grawitacja i jej racja.

...
Sensu szukać
...
Warto...
16.11.2020
12:21

281 703 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!