Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Taka Ona... "

Spadła z nieba
W drzew ramiona
Obronił ją wiatr
Utulił do snu
Zaufała mu...
Czekała do wiosny
Na rozkwit radosny
Łzami ludzi karmiona
Cicha Miłość
Taka Ona...

08.01.2021
16:14

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!