Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ikaria

Spadł Ikar na ziemię.

ojczyzna młodych
- mekka dla Dedali
którzy przestali patrzeć w niebo.

Po jej twardości
wlokła się jego miękkość
- niewylęgła myśl przejrzałego ciała
miękkość która nigdy nie chciała być
sztywna

Upadł. Dostał swoje morze i
lądy.

Pamiątka tragedii młodości.

18 030 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 21 May 2015, 22:30

    albo już Dedalami.