Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość..

Spadasz nagle,nieoczekiwanie ..
Jak w maju biały śnieg .
Jesteś jak pogoda,nigdy nikt nie jest w stanie przewidzieć twojego przybycia.
Najpierw przynosisz słońce,potem ulewny deszcz .
Kiedy mnie odwiedzasz,każdą chwilę chciałabym
chwytać w dłonie i zamknąć w małym pudełku,
by kiedy odchodzisz, móc się nią powtórnie cieszyć.
Zawsze przychodzisz z hukiem,niestety szybko wyrywasz się z moich rąk
i znikasz niczym poranna mgła.
W takich chwilach proszę serce by zostało spokojne ..

4962 wyświetlenia
31 tekstów
1 obserwujący
  • literacka

    14 March 2010, 21:47

    Ładne, naprawdę:)
    Podoba mi się, ale nie mam wierszy, więc plusa nie mogę dać:(

  • comatose

    14 March 2010, 08:58

    Ciekawie:)