Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwójca

Spadamy, trzymając siebie mocno.
Obdzieramy się razem z indywidualności,
próbując pogodzić to kim jesteśmy
z tym kim się stajemy.
W złości, w cierpieniu znajdujemy radość
tego samego bólu.
Stajemy przed sobą bez masek piękna,
pragnąc szczerości niedoskonałości.
Wspólnie dzielone grzechy uświęcają
naszą zgniłą duszę.
Stajemy się nieznośnie realni,
nienamacalnie wypełnieni sobą.

6515 wyświetleń
78 tekstów
25 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!