Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezgłośni

spadamy
niesieni wiatrem który
co chwilę szczypie w oczy

spadamy
niesieni w różne strony
a jednak w tym samym kierunku

szybujemy
by nieuchronnie się rozpłynąć
i wsiąknąć w ziemię

jak płatki śniegu
pieszczone ciepłem przedwiośnia

48 093 wyświetlenia
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    13 January 2016, 18:57

    W moim niespokojnym duchu na przemian się cztery pory roku przeplatają:)