Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezmiennie

Spadam w górę
Pośród wszystkich
Dusz sponiewieranych
Jeszcze cię nie ma

Więc...

Wznoszę się na dno
Choć snem niespokojnym
Po skroniach muskasz
Dla mnie cię nie ma

Nigdy nie było

3951 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
  • kati75

    10 January 2019, 08:47

    ach ta przewrotność znaczeń;-)

  • 9 January 2019, 07:18

    kradnę do zeszytu
    bardzo dobry tekst