Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

...

Spadam w dół
i już sama nie wiem,
czy jestem wolna,
czy wpadłam w pułapkę
własnych kłamstw.
Spadam w dół,
beznamiętnie,
choć pokutuję za własne namiętności.
Spadam w dół,
tak obojętnie...
choć gdybyś tylko podał mi dłoń,
mogłabym być,
a przestać bywać...

Bylibyśmy wreszcie wolni

* fragment

3442 wyświetlenia
54 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!