Menu
Gildia Pióra na Patronite

Deszcz ?

Spada tak lekko jak pył unoszący sie,
Nie czujesz go jak wiruje lecz słyszysz,
Słyszysz jak spada , jak uderza o dachy
Puka w rynny ,
Jest odświeżeniem w upalne dni,
w dni , które mogły być piękne słoneczne jest przygnębieniem,
Otumania nas , co to jest ? hmm to deszcz. ?
Deszcz ,gdy siadasz za oknem i widzisz jak pada
uświadamiasz sobie co mógłbyś w tym czasie robić,
przypominasz sobie dni w których było coś nie tak ,
dni w których żyłeś jak w marzeniach i te dni w których byłeś nie do zniesienie .
Deszcz który przypomina wspomnienia .
za dużo myśli na jeden dzień , brak zajęcia ?
Czas na wspomnienia na łzy , łzy skryte w sobie
na udawanie ze wszystko jest dobrze ze jesteś Happy ! .

12 860 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!