Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spada gwiazda
Jak ten dzień
Jak życie
Przemija

Dotykam czoła
Płonie
Ogniem dla
Nienazwania

Zamykam oczy
A tam Ty
Po drugiej stronie
Snu

4466 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
  • giulietka

    26 March 2011, 16:22

    Po drugiej stronie snu... czasem tylko tam serce czuje, że żyje...