Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura deszczowa

spacery niosące dalej i dalej
pośród deszczu niczym płótno lub mewie skrzydło
w ścianę płaczu jak modlitwa między kroplami
iść - w języku wiatru zrodzić się słowem
co wypowiedziane umrze jak usta
scałowujące z włosów noc - wschodzące słońce

28 885 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!