Menu
Gildia Pióra na Patronite

piramidy

spaceruje
słońce wysusza ostatnie skrawki nadziei
oczy zmęczone
piach,pustynia
ogromne piramidy uczuć
przewyższają mnie
nie potrafię tak żyć
oczy
pełne pustki, nicości
piramidy wysoko ponad horyzontem...
nieba
biegnę do oazy
spragnione usta
zanurzają się w wodzie
jednak to piach,
fatamorgana
nie przemierzę pustyni
bez twojej pomocy

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!