Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Walentynki"

Spacerują sobie pary …
Alejami, uliczkami …
Wśród zieleni …
Przytuleni …
Razem za rękę ..O tak !
Idą przed siebie …
Miłość sobie wyznając…
Upominki sobie dając …
A nad Nimi Amor czuwa …
By głupota nie zgubiła.
Tuzin kwiatów…
Pocałunków …
Miłych gestów…
I emocji …
Wspólnych Marzeń …
Dużo Szczęścia …
Łez wzruszeń …
I radości…
Czasu zatrzymania …
Wieczności przebywania …
Walentego Pana ...
W Dzień Zakochania !

Dedykuję ten wiersz wszystkim zakochanym...
I tym co kiedyś swą jedyną miłość znajdą ...:)

15 973 wyświetlenia
67 tekstów
3 obserwujących
  • Elizabetta

    14 February 2012, 16:09

    Wiersz bardzo ładny, podoba mi się również dedykacja, bo nie jest tylko dla zakochanych:)

    Pozdrawiam

  • Adea

    14 February 2012, 15:48

    Dziękuję ci piechotna za opinię ,wielkie dzięki :):) Miło mi :):)Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę :):)