Menu
Gildia Pióra na Patronite

dla J.

spacerowałam pietryną
kebab, napoje
wyrosłeś
po tylu latach
przed vipem

serce ukuła zazdrość
wyobraźnia poprowadziła
skłamała

szkoda, że nie wiesz

tylko wiatr wdzięcznie szepcze
każdego wieczora na ucho
pragnąc abyś usłyszał
co ci opowiem

37 443 wyświetlenia
613 tekstów
13 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!