Menu
Gildia Pióra na Patronite

spacer

spacer
Mój los w Twych rękach
to ogród wszystkich róż,
to słowa poezji
w subtelnym spojrzeniu.

Spacerując myśli brzegiem
spostrzegam Ciebie
wonną niewinnością
czy namiętności wzbierającą falą.

Rozchylona ust ponętna poza
z łabędzią szyją
zmysłowo zerka by od nowa
zaprosić do baletu na słowa,

14 008 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!