Menu
Gildia Pióra na Patronite

Małe szczęścia ?

Spacer pod rękę... na koniec łąki
Herbata z sokiem przy ognisku jesiennym!
Film romantyczny z płaczem w twe ramię...
Żarty i figle pod kołdrą przed snem.

Poranny całus i wspólne śniadanie!
Masaż z olejkiem po pracy męczącej .
Żurek gorący z wspólnej miski , gdy wiatr.
Wieczór wśród ciszy z kotami i psem.

Radośc i duma, z dzieci, dzielona na pół.
Smutek po stratach, lecz razem, bo lżej...
Głupie szaleństwa, gdy dzieci nie widzą,
I gry w karty, gdy pusty jest stół.

Trochę szczęścia, lecz jednak tak dużo
W tych drobiazgach co mógłbyś mi dać
Lecz dla ciebie to było za wiele
I wolałeś własną drogą w świat pójść.

Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!