Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Snuję się bezwiednie
Snuję się bezwiednie
Codziennie
z kąta w kąt.

A potem znikam dźwięcznie
Fragment po fragmencie,
jak układanka z cudzych
rąk

4957 wyświetleń
61 tekstów
6 obserwujących
  • 12 March 2014, 20:59

    PearlSoul25
    dokładnie.

  • woda_słodzona

    31 May 2013, 13:42

    Bo ja to sobie przez przypadek zanuciłam... i słowa same się znalazły.