Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienie piękna

snują się w oddali
mgły zniekształcające obraz
już nie pamiętam jaka byłaś

uśmiech odsłaniający więcej niż powinien
serce radością przepełnione tak
że umieszczone musiało być na wierzchu
taniec
śpiew
ambitne rozmowy i słabe żarty

gdzieś w oddali widzę ich ruiny
stary pałac i komnaty
z innych stron zawiewają
niegdyś cenne woale

pamiętam że byłaś
najwspanialsza istota
miłość dla ludzi
zrozumienie i wsparcie

czemu odeszłaś

nie zostawiłaś wskazówek ni mapy
jak żyć

13 948 wyświetleń
214 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!