Menu
Gildia Pióra na Patronite

sen

śnisz
tak po prostu wstajesz rano i nagle chorujesz
na niepamięć.
Bo coś było, coś się śniło
ale nie wiesz
co.

I dopada cię bezsens
istnienia.
znów

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    3 December 2016, 21:28

    no cóż- bywa...