Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen na jawie

Śniło mi się, a może i nie, że.......
z ust twoich cały smutek scałowałam.......
z twego serca cierń wyrwałam.......
z oczu słone łzy spiłam.......
Na koniec, w ramionach twoich się ukryłam.......
cichutko czekałam, aż.......
Zobaczyłam - delikatny uśmiech na ustach.......
poczułam - szybsze serca twego bicie.......
oczy radością zaiskrzyły, łzy się rozproszyły.......
Tylko.......Ramiona zostały puste.......
Nawet nie zauważyłeś.......
po prostu mnie z nich wypuściłeś.......
na drodze do szczęścia zgubiłeś.......

40 347 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!