Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko Dla Ciebie

Śnili mi się zmarli ...
świata snów demony,
każdy z nich prywatnym
mrokiem obłożony.

Wiatr jest dziś okrutny,
praca będzie ciężka ...
wspieraj mnie jak możesz
Joasiu ma piękna.

Miłość twa mym niebem,
ciało jest świątynią,
słowa twoje chlebem mym,
bez nich bym zginął.

Nie pisz już pretensji
do mnie nigdy więcej,
bo tylko dla Ciebie
bije moje serce.

* Dla Joasi *

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    6 April 2018, 03:53

    Ufam.

  • Michaelowa

    6 April 2018, 03:52

    Już nie będę ❤