Menu
Gildia Pióra na Patronite

(19III-23III) do M

śniłeś mi się ostatniej nocy
tak realnie, wyczuwalnie
że już nie chciałabym się budzić
tam byliśmy tylko My
i coraz częściej ten żałosny ból
sprawia, że w moich snach
przeżywam więcej a jedyne
na co czekam, to aby wieczorem
znów usnąć i spotkać się z Tobą
bo te sny to jedyne co mam

3909 wyświetleń
102 teksty
4 obserwujących
  • fyrfle

    23 March 2018, 14:59

    "jedynie co mam to złudzenia, że mogę je mieć"