Menu
Gildia Pióra na Patronite

śnienie

śniłem
a może nie ?
kiedyś
jakby było dzisiaj
czułem ciepło
i chłód
i miłość
zdradę
i nienawiść

a może to wszystko
jest jak chory sen
koszmar

piłem by spać
piłem by żyć
lecz jutro było gorsze niż dziś
teraz cierpię jednako
trzeźwo

i śnię
a może nie ?

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • fyrfle

    18 June 2015, 09:23

    Dobry i życiowy.