Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do mojego anioła

Śniłam sny kolorowe, gdy byłeś przy mnie Aniele.
Kochałam każdą minutę, gdy stałeś przy mnie Aniele.
Kochałam ludzi, którzy tylko krzywdzić potrafili, Aniele.

Co się z nami stało, Aniele?
Czemu odszedłeś?
Czy skrzydła ci odebrano?
Czy serce ci zabrano?

Gdzie jesteś Upadły Aniele?
Czy znajdę cię kiedyś?
O jedno tylko Cię proszę:
Nie zapomnij o mnie, mój Upadły Aniele...

579 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    6 December 2010, 18:47

    nie chodzi o liczbę aniołków, tu chyba Pisarka nie wie co to jest Upadły Anioł, warto poczytać, pozdrawiam

  • awatar

    5 December 2010, 16:39

    Upadły Anioł nie odchodzi, nie opuszcza duszy spragnionej, nie martw się, pozdr