Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śnił mi się Monstrum

Śnił mi się Monstrum w krainie złych świtów ...
uszkadzał me ciało rękoma bandytów ...
wypadał me oko, obrywał mi palce,
na niebie zlot sępów, u stóp mych padalce.

Śnił mi się Monstrum w złych zmierzchów krainie,
gdzie potok łez z oczu uparcie wciąż płynie ...
wyciskał mi z serca łzy na twarz i ręce
i nagle tak przestał i nie śni się więcej.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!